Group 367
Vergaderruimtes 2
Group 335
INSPIRERENDE VERGADERRUIMTES IN DEN BOSCH

MonQui, de plek voor vergaderen, contacten, brainstormsessies en 1-op-1-gesprekken. Als vergaderlocatie hebben we een mooi aanbod met voor ieder wat wils: van knusse vergaderruimtes in Den Bosch voor 2 personen tot een grote zaal voor 60 personen. 

Of je nu een lezing wilt geven of een presentatie, bij MonQui is alles mogelijk. Kies jouw ideale ruimte en maak van jouw bijeenkomst een onvergetelijk succes.

Group 344
Lounge
Lounge

Tot 125 personen

Sanvi
sanvi

Tot 60 personen

Monqui edit 2 by IsabellaVerduyn 22
garage

Tot 14 personen

Group 558
Capri sfeerfoto 4
Capri

Tot 16 personen

Monqui edit 2 by IsabellaVerduyn 38
marra

Tot 14 personen

Bloomsbury
bloomsbury

Tot 10 personen

Group 558
7DFFC22E 0834 4E6E 8D77 45D365BFB318 1 105 c
ni hao

Tot 6 personen

IMG 5626
aloha

Tot 4 personen

Monqui edit 2 by IsabellaVerduyn 29 (1)
le marais

Tot 3 personen

Group 558
Meer ruimte nodig?
Oranje Q
Group 91

Een pakket op maat

Iedere groep is anders. Wij denken graag met je mee waar jullie het beste mee geholpen zijn. Catering, een yoga sessie, podcast opnemen of juist een live band aanwezig? Niks is bij ons te gek.

VERSCHILLENDE WERKRUIMTES IN DEN BOSCH

MonQui is gevestigd in het centrum van Den Bosch vlak bij het station en de bekende bakker Jan de Groot. Mensen kiezen voor MonQui als vergaderlocatie vanwege de centrale ligging, fijne werksfeer en de faciliteiten. Kies jouw ideale ruimte en maak van jouw bijeenkomst een onvergetelijk succes.

Centrale ligging

Op 100 meter afstand van het station van Den Bosch vind je MonQui. De perfecte vergader- en flexwerkplek midden in het centrum van de stad. Op de fiets en de auto is MonQui ook goed bereikbaar.

MonQui als vergaderlocatie

MonQui is de plek om te vergaderen. Met vele vergaderruimtes in het centrum van Den Bosch ben je op de juiste plek om te meeten, te brainstormen met je team, maar ook voor 1-op-1 gesprekken.

9 vergaderruimtes in den bosch

Met maar liefst 9 verschillende vergaderruimtes in Den Bosch is MonQui een unieke plek. Van knusse vergaderruimtes voor 2 personen tot een grote zaal voor 60 personen. Of je nu een lezing wilt geven of een presentatie, bij MonQui is alles mogelijk. 

CATERINGOPTIES MOGELIJK

We zijn meesters in het verzorgen van eten en drinken tot in de kleinste details. Wat je ook kiest, wij zorgen voor een culinaire beleving die tot in de puntjes is uitgedacht en aansluit bij jouw behoeften.

GROTE GROEPEN ZIJN OOK WELKOM

Ben je op zoek naar een vergaderruimte in Den Bosch voor grote groepen? Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden. Bij ons is vanalles mogelijk.

Voel je thuis bij monqui

We zijn een avontuurlijke plek met het vertrouwde gevoel van thuis. Wij staan voor je klaar, regelen alles tot in de puntjes en zetten dat stapje extra. Bij ons gaat het om jou.