Group 43
Group 222
Over ons

Stap binnen en ontdek een wereld waar thuis en werken naadloos samenkomen. Vergaderruimtes en flexwerkplekken bij MonQui in Den Bosch waar comfort en productiviteit hand in hand gaan.

Voel je thuis bij MonQui.

Halve circle
Susan Hoogland
Oranje Q

EEN PLEK WAAR JE WELKOM BENT

In 2016 ben ik MonQui in Den Bosch gestart, gedreven door mijn geloof dat het leven leuker is wanneer je in verbinding staat met anderen! We zijn een avontuurlijke plek met het vertrouwde gevoel van thuis, maar dan net een beetje gekker. Wij, met hele team, staan voor je klaar, regelen alles tot in de puntjes en zetten dat stapje extra. Bij ons gaat het om jou. 

We bieden inspirerende vergaderruimtes en flexibele werkplekken om onbezorgd te werken, samen te komen en ervaringen te delen. Dit is de plek waar jouw horizon verbreed wordt! Hopelijk tot snel.

Susan

Group 66
Group 248
ONTDEKKEN, VERBINDEN & THUISKOMEN
BIJ MONQUI IN DEN BOSCH

MonQui is avonturen aangaan en iets nieuws proberen. De spanning van het onbekende en daar juist van genieten. Door jezelf open te stellen met oprechte interesse verbreed je jouw visie en ontstaan nieuwe perspectieven. Interactie met jezelf, elkaar of de omgeving opent unieke deuren. Probeer eens iets nieuws en maak morgen nog leuker dan vandaag. Hier ontmoet je gepassioneerde creatieven met hetzelfde doel als jij.

Ellen Bressers

"Onlangs heb ik hier een ruimte gehuurd voor een event. Ik kan dit alleen maar enorm aanbevelen! Fantastische locatie, geweldige service, heerlijk eten. Echt top geregeld!"

Ellen Bressers

Ellen Bressers coaching

Janneke van Oorsouw

"Wat een heerlijke plek. Hoe fijn om je werkplek thuis vaker te verlaten en als ondernemer andere ondernemers te ontmoeten. Prachtig sfeervol pand en een fijne plek om te vergaderen of je klanten te ontmoeten!"

Janneke van Oorsouw

Rijkdom Revolutie

Group 250

"Een top plek om samen met collega's te werken, brainstormen of meeten"

Sanne van Wegberg

Ikons

Oranje Q

zelf monqui ervaren?

Group 91
Vergaderruimtes

Vergaderruimtes

Met maar liefst 9 verschillende vergaderruimtes in Den Bosch is MonQui een unieke plek. 

Flexwerkplekken

Flexwerkplekken

Ontdek de ideale omgeving voor optimale focus, productiviteit en een voortdurende bron van inspiratie.