Kom in contact

Heb je een bepaalde vraag, wil je een proefdag komen draaien of gewoon eens gezellig kennismaken? Stel jouw vraag in het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

073 8224 790
info@monqui.nl
Coworkspace:
Stationsweg 19
5211 TV ’s-Hertogenbosch 
 &
Vergaderlocatie:
Havenstraat 26
5211 WC ’s-Hertogenbosch  

contactformulier
Halve circle

Waar wij zitten

Group 91
MonQui Maps
Q&A

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Waar is jullie ingang?

Voor de MonQui co-working space is dat Stationsweg 19 met je eigen persoonlijke deurcode. Voor MonQui als vergaderlocatie is dat Havenstraat 26 en word je opgevangen door onze hosts.

Hebben jullie een fietsenstalling

Helaas hebben we die niet, maar op 100 meter afstand kun je onder het centraal station van Den Bosch je fiets parkeren bij de bewaakte fietsenstalling. Hier bevindt zich ook een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Hebben jullie parkeergelegenheden?

Je kunt parkeren in de straat van MonQui (Havenstraat, Havensingel, Koninginnelaan), in de parkeergarage onder het station, of parkeergarage Maijweg. Heb je een elektrische auto? Dan is de dichtstbijzijnde laadpaal op het Emmaplein. 

Wat is de bereikbaarheid?

Wil je met de trein komen? MonQui ligt op 100 meter afstand van het centraal station van Den Bosch. Hier ligt ook een busstation bij. Met de auto en de fiets is MonQui ook goed bereikbaar.

Vanaf hoelaat zijn jullie geopend?

Als coworker met een membership heb je je eigen persoonlijke deurcode, the key to the house. Bij een flex membership kun je maandag tot en met vrijdag tussen 7:00 en 19:00 terecht, bij een fulltime desk: 24/7.

Bij een vergaderring is in overleg van alles mogelijk. 

Kunnen we ook gluten/noten/vega/vegan/lactose lunch of gebak krijgen?

Jazeker! Onze fantastische cateraars kunnen heel veel en houden rekening met jouw wensen. Wel graag uiterlijk 2 dagen van te voren doorgeven.

Kunnen we meerdaagse arrangementen afnemen?

Jazeker! Zelf hebben we geen hotelkamers. Maar toch zijn we gespecialiseerd in meerdaagse boekingen. We regelen met plezier de hotelovernachtingen voor je. We werken samen met een aantal tophotels in de buurt en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. De hotels waar we mee samenwerken zijn allemaal op loopafstand. Daarnaast denken we graag mee over de indeling van je programma. We weten als de beste wat er allemaal in de stad te doen is. We zetten een speciale wandeling voor je uit, denken mee over teamuitjes en kennen de leukste restaurants. Of je dineert lekker bij MonQui. We verzorgen namelijk heerlijke huiskamerdiners op de locatie zelf.

Bieden jullie de mogelijkheid om een dagje te flexwerken?

Nee, dat doen we niet. Bij MonQui werken we met maandabonnementen. Je bent welkom een proefdag te plannen om te kijken welk abonnement het beste bij je past. Stuur een mailtje naar ons dat je interesse hebt en we plannen een proefdagje met je in. Bekijk ook de pagina Flexwerken waar de verschillende memberships op staan.

Hebben jullie kantoorruimte voor bedrijven?

We bieden een private office for a day aan, maar geen 'eigen' ruimte. Wel is het mogelijk om bijvoorbeeld een vergaderruimte iedere woensdag te huren. Neem eens contact op voor de mogelijkheden van het huren van een vergaderruimte.

Zijn jullie ’s avonds en in het weekend open?

Jazeker, voor meetings en events kunnen we van alles regelen. Co-workers met een fulltime membership kunnen ook in de avonden en weekenden terecht. Voor de membership van 4/8/12 dagen per maand zijn we van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 19:00 geopend.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Mail dan even naar info@monqui.nl. We staan je graag te woord!