Group 43
Flexwerkplekken
Oranje Q
FLEXWERKPLEK IN HARTJE DEN BOSCH

Ontdek de ideale omgeving voor optimale focus, productiviteit en een voortdurende bron van inspiratie. Als gedreven zelfstandig ondernemer zet je dagelijks in op jouw passie. Hoewel het misschien niet altijd als werken voelt, is er altijd wel iets te doen. 

Daarom is een omgeving die jouw productiviteit en focus bevordert van onschatbare waarde. Wil jij een persoonlijke flexwerkplek in Den Bosch, midden in het bruisende centrum? Ontdek het bij MonQui – jouw ideale flexwerkplek wacht op je! Memberships al vanaf 4 dagen per maand, en per maand opzegbaar. 

Group 66

onze memberships

Group 91
€115

Flex - 4 dagen per maand

Zo nu en dan een meeting in Den Bosch? Of juist even behoefte om zo nu en dan even te variëren met je thuiswerkplek. Met ons flex pakket ben je 4 dagen in de maand bij ons welkom!

€155

FLEXER - 8 DAGEN PER MAAND

Wat vaker van huis? Dat snappen we! Jij bent flexer dan flex en hebt behoefte aan meer vrijheid en gezelligheid.

€185

SUPER FLEX - 12 DAGEN PER MAAND

Flexibeler dan jij kan bijna niet. Jij bent namelijk op zoek naar de meest flexibele werkplek mogelijk binnen Den Bosch. Geen probleem, we got you! Met onze superflex ben jij verzekerd van een flexibele werkplek voor 12 dagen per maand.

€295

VASTE PLEK

Kan je geen genoeg krijgen van MonQui. Die leuke andere flexers waar je je mee omgeeft voelen als je collega’s en MonQui voelt als je 2de thuis. Wees welkom om een vast plekje bij ons te bemachtigen!

Ellen Bressers

"Onlangs heb ik hier een ruimte gehuurd voor een event. Ik kan dit alleen maar enorm aanbevelen! Fantastische locatie, geweldige service, heerlijk eten. Echt top geregeld!"

Ellen Bressers

Ellen Bressers coaching

Janneke van Oorsouw

"Wat een heerlijke plek. Hoe fijn om je werkplek thuis vaker te verlaten en als ondernemer andere ondernemers te ontmoeten. Prachtig sfeervol pand en een fijne plek om te vergaderen of je klanten te ontmoeten!"

Janneke van Oorsouw

Rijkdom Revolutie

Group 250

"Een top plek om samen met collega's te werken, brainstormen of meeten"

Sanne van Wegberg

Ikons

Oranje Q
Werkplek nodig?
Oranje Q
Group 91

Een keertje meedraaien?

Altijd al eens willen vergaderen in het centrum van Den Bosch? Of ben je juist op zoek naar een flexwerkplek op 100 meter afstand van het station? Neem gerust contact op en dan kijken we samen hoe we jouw ervaring bij MonQui laten voelen als thuiskomen.

Flexwerken bij Monqui

Bij MonQui staan we garant voor meer dan alleen een flexwerkplek in Den Bosch. We bieden een levendige gemeenschap met het gevoel van thuis. Hier vind je niet alleen ruimtes om te werken of vergaderen, maar een thuishaven waar inspiratie, netwerken en groei samenkomen. Onze flexibele werkplekken passen zich aan jouw behoeften aan, terwijl ons team altijd paraat staat om jouw ervaring bij MonQui onvergetelijk te maken. Welkom bij MonQui!

Persoonlijke flexwerkplek in den bosch

Een persoonlijke flexwerkplek in Den Bosch voor optimale focus, inspiratie en productiviteit! Je kan al vanaf 4 dagen per maand starten.

CENTRALE LIGGING

Op 100 meter afstand van het station vind je MonQui. De perfecte flexwerkplek in Den Bosch. Op de fiets en de auto is MonQui ook goed bereikbaar.

VERSCHILLENDE MEMBERSHIPS

Er zijn verschillende memberships mogelijk voor een flexwerkplek in Den Bosch bij MonQui: 4, 8, 12 dagen per maand flexwerkplek of een vaste werkplek, je eigen bureau.

VOEL JE THUIS BIJ MONQUI

We zijn een avontuurlijke plek met het vertrouwde gevoel van thuis. Wij staan voor je klaar, regelen alles tot in de puntjes en zetten dat stapje extra. Bij ons gaat het om jou.

FLEXIBELE OPENINGSTIJDEN

Van maandag t/m vrijdag zijn we van 07:00 tot 19:00 geopend voor onze members. Voor een vaste werkplek zijn we ook in de avonden en weekenden geopend.

PLAN EEN GRATIS PROEFDAG

Wil jij een proefdagje inplannen om te flexwerken bij MonQui in Den Bosch om te kijken welk membership bij je past? Stuur dan een mail naar info@monqui.nl.