Group 323
Ruimtes
Oranje Q
RUIMTES IN DEN BOSCH OM TE FLEXWERKEN EN TE VERGADEREN.

Op zoek naar een dynamische coworking space die voelt als thuis? Of een vergaderruimte die je creativiteit prikkelt? Welkom bij MonQui in Den Bosch, waar we de inspirerende ruimte bieden voor elke gelegenheid.

Vergaderruimtes

Vergaderruimtes

Met maar liefst 9 verschillende vergaderruimtes in Den Bosch is MonQui een unieke plek. 

Flexwerkplekken

Flexwerkplekken

Ontdek de ideale omgeving voor optimale focus, productiviteit en een voortdurende bron van inspiratie.

Meer ruimte nodig?
Oranje Q
Group 91

Een pakket op maat

Iedere groep is anders. Wij denken graag met je mee waar jullie het beste mee geholpen zijn. Catering, een yoga sessie, podcast opnemen of juist een live band aanwezig? Niks is bij ons te gek.

VERSCHILLENDE WERKRUIMTES IN DEN BOSCH

MonQui is gevestigd in het centrum van Den Bosch vlak bij het station en de bekende bakker Jan de Groot. Mensen kiezen voor MonQui als vergaderlocatie of flexwerkplek vanwege de centrale ligging, fijne werksfeer en de faciliteiten. Kies jouw ideale ruimte en maak van jouw bijeenkomst een onvergetelijk succes.

COWORKING SPACE DEN BOSCH

Ontdek de ideale werkplek in onze coworking space. Bij ons vind je een inspirerende omgeving waar creativiteit en samenwerking samenkomen. Of je nu een freelancer, start-up ondernemer of een gevestigd bedrijf bent, onze coworking space biedt de ruimte om hard te werken, te connecten en te ontspannen.

CENTRALE LIGGING

MonQui ligt in het hart van Den Bosch, op nog geen 50 meter van het station af. Zowel met het OV en de auto goed te bereiken.
Ook goed om te weten: er zijn ook veel leuke eettentjes om de hoek in de Uilenburg in het centrum van Den Bosch.  En niet onbelangrijk: ook tegenover bakkerij Jan de Groot van de beroemde Bossche bol. 

Meerdaagse boekingen

Ontdek de ideale  vergaderlocatie waar je echt tot de kern kunt komen. Voor meerdaagse boekingen werken we graag samen met lokale hotels en hebben we korte lijntjes dit tot in de puntjes te verzorgen. Uiteraard kan alles op 1 factuur, wel zo makkelijk. 

VOEL JE THUIS BIJ MONQUI

We zijn een avontuurlijke plek met het vertrouwde gevoel van thuis. Wij staan voor je klaar, regelen alles tot in de puntjes en zetten dat stapje extra. Bij ons gaat het om jou.

9 VERGADERRUIMTES IN DEN BOSCH

Met maar liefst 9 verschillende vergaderruimtes in Den Bosch is MonQui een unieke plek. Van knusse vergaderruimtes voor 2 personen tot een grote zaal voor 60 personen. Of je nu een lezing wilt geven of een presentatie, bij MonQui is alles mogelijk. 

CATERINGOPTIES

We zijn meesters in het verzorgen van eten en drinken tot in de kleinste details in samenwerking met de beste cateringbedrijven. Wat je ook kiest, wij zorgen voor een culinaire beleving die tot in de puntjes is uitgedacht en aansluit bij jouw behoeften. 

We weten hoe belangrijk dat is voor de concentratie. Hoe uitgebreid we dat doen, kun je zelf bepalen. Bekijk daarvoor onze Gastvrije Pakketten.