Werkplekken voor (Startende) Ondernemers in Den Bosch

Je hebt je businessplan uitgewerkt, je hebt je financiering rond, de Kvk is geregeld; zo je kunt aan de slag! Laat die klanten maar komen. Het begin van een onderneming is superspannend, geeft je loads of energy en kan ook best een beetje overweldigend zijn. Duizenden vragen komen op je af.

Één van die vragen gaat over je werkplek, wat heb je nodig? Een werkplaats, een busje? start je op zolder, of aan de keukentafel? Of buiten de deur?

Je eigen bureau

MonQui verzorgt sinds 2016 werkplekken voor ondernemers. Allemaal zelfstandigen zonder personeel, die ieder aan hun eigen bureau met dezelfde passie hun werk uitvoeren. Je richt je bureau in zoals jij dat fijn vind. En omdat het je eigen vaste plek is, kun je alles laten liggen. Zo heb je alles op één plek.

Vestigingsadres en postadres

Als je een bureau huurt bij MonQui, dan kun je dit adres communiceren naar klanten. Je post wordt  hier bezorgd en iedere morgen op je bureau gelegd. En hier en daar een webshoppakketje is toch ook wel erg handig omdat er altijd wel iemand aanwezig is om het voor je aan te nemen.

Gratis spreekkamer / meetingroom

En heb je een vergadering of overleg, dan wel in real life óf een online sessie, dan kun dat in één van de beschikbare spreekkamers doen. Zo kan je je klanten in een representatieve omgeving ontvangen en houdt je werk en privé gescheiden.

“Een vaste werkplek zorgt voor meer productiviteit en focus”

“Collega’s”

Bij MonQui werken 22 superleuke andere ondernemers. Ieder aan zijn eigen bureau. Hoe leuk is het om als zzp’er toch collega’s te hebben. Andere ondernemers die ook met dezelfde passie hun werk willen uitvoeren, maar het ook leuk vinden te sparren, of even lekker te lunchen samen.