Verzenden & retourneren

Verzenden

Alle bestellingen worden zo snel mogelijk, en in de meeste gevallen binnen 2 dagen na ontvangst van betaling aangeboden aan PostNL, tenzij anders vermeld staat op de website. De verwachte levertijd staat vermeldt op de productpagina bij het desbetreffende artikel. De opgegeven leveringstermijn is slechts een indicatie en niet bindend. 

Wij doen ons uiterste best om de website zo actueel mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat een artikel niet meer of niet direct uit voorraad leverbaar is. In dat geval nemen wij uiteraard zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Retourneren

Wil je iets retourneren? Dat is geen probleem bij MonQui.

Indien je niet tevreden bent met de levering, dan geldt voor bestellingen die je via internet doet de Wet Koop op Afstand. Dit betekent dat jij als koper recht hebt op een herroepingsperiode van 14 dagen na levering van het product. Binnen deze periode mag je het product zonder verdere opgaaf van reden retourneren.

Volg de volgende stappen;

  1. Stuur een email naar [email protected] waarin je de retourzending kenbaar maakt. Vermeld hierbij je naam, het order- of factuurnummer, je bankrekeningnummer en een korte toelichting. Retourzendingen die niet vooraf zijn aangemeld per e-mail worden niet teruggenomen.
  2. Je ontvangt hierna per e-mail een bevestiging van MonQui met daarbij het adres waarnaar je de bestelling kunt retourneren.
  3. Verpak de artikelen dusdanig dat mogelijke beschadiging wordt vermeden. Voeg een kopie van de bevestiging ( email ) van de retourzending toe.  Je draagt zelf de kosten van de retourzending. Hiervoor vragen wij jouw begrip. Retourzendingen waarvan de verzendkosten niet of onvoldoende zijn gefrankeerd worden niet teruggenomen. MonQui controleert de artikelen nadat ze zijn ontvangen. Vanzelfsprekend dienen de artikelen in ongeschonden staat en in de originele verpakking te zijn aangekomen bij MonQui. Beschadigde of gebruikte artikelen nemen wij niet retour.
  4. Wanneer wij het artikel retour hebben ontvangen, krijg je van ons een bevestigingsmail en wordt de retour of klacht verder afgewikkeld. Als je hebt aangegeven dat je jouw geld terug wilt, regelen wij dat je binnen 30 dagen na retour, het aankoopbedrag van het artikel terug ontvangt.

Na het verstrijken van de herroepingsperiode is het niet meer mogelijk de producten te retourneren.