Over ons

MonQui StationswegVoel je thuis in Den Bosch,
voel je thuis bij MonQui.

Wij bieden het fijne thuisgevoel in het centrum van Den Bosch. Een gezellig plek om te eten en te drinken, een inspirerende omgeving om te winkelen, een efficiënte plek om te werken en een ontspannen verblijf om te slapen.

MonQui is een multi-concept in een prachtig gerenoveerd monumentaal pand aan de Stationsweg. 

Download onze brochure.

Koffiebar & Woonwinkel

Op de begane grond vindt u onze koffiebar en woonwinkel. Wij verzorgen hier een ervaring die nog warmer aanvoelt dan je eigen huiskamer. De koffie en thee zijn puur en met liefde gemaakt, het eten en gebak eenvoudig maar van de beste kwaliteit en onze cadeau artikelen uniek en allen met een eigen verhaal. Verder is MonQui (de winkel/koffiebar) met bijbehorende sfeer ook af te huren voor evenementen.

Webshop

Een groot deel van de producten die we in de winkel verkopen bieden we ook in deze webshop aan. 

Werkplekken en Vergaderruimte

Op de eerste verdieping verhuren wij (vaste) werkplekken. Professionals hebben hier de mogelijk om een eigen bureau in te richten en gebruik te maken van de bijbehorende keuken en vergader-/ontvangstruimte. Verder is er op de begane grond een gezellige en functionele vergaderzaal te huur. 

Boutique Hotel

Op de tweede verdieping biedt MonQui twee boutique hotelkamers. Deze luxe hotelkamers hebben eenzelfde huislijke sfeer en karakteristieke uitstraling als gasten op de begane grond ervaren.