Lekkere koffie, heerlijke lunch, Bossche Bollen en gebak.

Bekijk onze vernieuwde menukaart hier!

Koffiebar en conceptstore MonQui

Lekkere en échte Qoffie, lunch en gebak

Wie de koffie niet eert, doet het leven verkeerd. Bij MonQui houden wij van goede koffie. In onze koffiebar en gezellige stadstuin kun je dagelijks genieten van de lekkerste koffie van de beste bonen. Daarbij hebben wij voor de lekkere (zoete) trek een heerlijk aanbod van huisgemaakt gebak, Bossche Bollen van overbuurman Jan de Groot, alles met liefde gemaakt. Geniet in de middaguren van een heerlijke, gezonde lunch. Van een homemade granola bowl tot onze fameuze tosti’s en toast. Wij stillen al je trek. 

Koffie bij MonQui

De lekkerste High Tea van Den Bosch
Kan je niet kiezen? Dan ben je bij MonQui aan het juiste adres voor een originele MonQui High Tea! Afternoon Tea of High Tea bij MonQui, dit traditionele middagritueel krijgt een nieuwe betekenis bij MonQui. Ervaar het in het hartje van Den Bosch! Vergeet de standaard etagères, wij serveren je een breed en heerlijke scala aan hartigheden en zoete versnaperingen in MonQui stijl. En dat proef je! Onder het genot van onze unieke theesmaken, is dit gegarandeerd genieten!

Thee met Taart bij MonQui

De MonQui High Tea is te reserveren vanaf 2 personen, uiterlijk één dag van tevoren en te reserveren vanaf 14.00 uur. Bel ons op 073 822 47 90.

Een High Tea cadeau geven? Dat kan uiteraard ook! Bestel de High Tea Cadeaubon in onze online shop: monqui.nl/webshop of bij MonQui aan de kassa.

Serre MonQui als locatie

Tevens is onze prachtige begane grond te huren voor (bedrijfs)borrels, verjaardagen en andere (besloten) evenementen!

Wij geven je graag de informatie op maat per email of telefonisch, dus neem vooral contact met ons op.