MonQui Boutique Hotel

MonQui Boutique Hotel Den Bosch

 

Na een dagje Den Bosch ontdekken of hard werken, is het tijd voor jezelf. Geniet in alle rust van de comfort die je thuis gewend bent, in een van onze boutique hotel kamers. Op loopafstand van zowel het Centraal Station als het nostalgische centrum van Den Bosch, is dit de ultieme locatie om alles uit je city- of werktrip te halen.

Lekker slapen bij MonQui Boutique Hotel
Maak je keuze uit je favoriete kamer. De warme, landelijke Rode kamer met hoge nok, romantische verlichting en vrijstaand bad met aparte regendouche. Of de stijlvolle, moderne Blauwe kamer met ruime opzet, pittoresk balkon en eveneens een vrijstaand bad en regendouche. 

Reviews MonQui Boutique Hotel Den Bosch

Compleet ontspannen

Wij zorgen er graag voor dat je verblijf ontspannen en compleet is.

Onze rookvrije hotelkamers voorzien van airconditioning, gratis wifi, flatscreen TV, koffie, thee en het ontbijt is inclusief. Een licht ontbijtje en snacks staan voor je klaar en kunnen op de kamer genuttigd worden.

Op dinsdag t/m zaterdag is de MonQui koffiebar op de begane grond ook open voor échte koffie of een lekkere lunch. Neem ook een kijkje in de MonQui winkel. Wellicht vindt je hier een mooi en speciaal aandenken aan je verblijf, of een origineel souvenir voor thuis!

MonQui Boutique Hotel beschikt niet over een receptie. Nadat je reservering is bevestigd, ontvang je van ons per e-mail alle informatie betreft (de toegang tot) de door jou gereserveerde hotelkamer en de procedure om in- en uit te checken.

Tijdens het verblijf kun je uiteraard te allen tijde telefonisch contact met ons opnemen bij vragen.

Hotelkamer boeken
De kamers van ons MonQui Boutique Hotel zijn te boeken via Booking.com. Speciale wensen voor bijvoorbeeld een huwelijksnacht, jubileum of compleet zakelijk verblijf? Laat het ons vooral weten. Wij maken je verblijf graag speciaal en onvergetelijk. Neem daarvoor contact met ons op via 06 28 19 99 36 of [email protected]

 

MonQui Boutique Hotel Den Bosch

MonQui Boutique Hotel Den Bosch