Gezocht – Zelfstandig werkende Lunchroom kok

 

Bedrijf:  MonQui

Waar:   ’s-Hertogenbosch

Uren:  25 uur in de week

Beschikbaar: Per direct

 

Bedrijf

MonQui heeft 3 verdiepingen om van te genieten:

- Op de begane grond in de koffiebar & winkel kun je onder het genot van een lekker kopje koffie of thee rondsnuffelen tussen mooie producten, allen uniek en met een verhaal.

Daarbij kan MonQui host zijn voor borrel, recepties en/of vergaderingen in onze vergaderruimte.

- Op de tweede etage is er een collectieve werkruimte waar wij voor diverse zzp’ers en lokale creatieve ondernemers kantoor huisvestigen.

- Op de derde etage zijn er 2 stijlvolle kamers voor een onvergetelijke overnachting in dit prachtige monumentale pand.

 

Functie omschrijving

Door drukte zijn wij op zoek naar een energieke creatieve kok die zelfstandig kan werken en die van elke lunch een feestje maakt met biologische ingrediënten!

Jij zult de verse salades, soepen, hartige taartjes en diverse patisseries creëren en verzorgen. Je vindt het leuk om  contact te hebben met de gasten die lunchen en de gerechten aanprijzen als een ware koopman/vrouw.

 

Als zelfstandige kok streef je ernaar om de verwachtingen van de gasten te overtreffen. Je bent primair verantwoordelijk voor het bereiden van de lunches, de High Tea en de patisseries.  Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de mise en place, naleving van de HACCP regels en het creëren van een goede werksfeer.  Daarbij ben je bereid om mee te denken aan nieuwe borrelgerechtjes voor de recepties die wij met enige regelmaat hosten.

 

De werktijden zullen in principe van 10.00 – 15.00 uur  dinsdag t/m zaterdag zijn met een uitzondering van recepties, borrels waar catering voor nodig is.  Dit gaat altijd in overleg.

 

Wat zoeken wij:

- Minimaal 1 jaar ervaring  als lunch kok

- Communicatief sterk

- Flexibel en stressbestendig

- Leergierig, assertief en groot eigen initiatief

- Groot verantwoordelijkheidsgevoel

 

Takenpakket:

- Het creëren van nieuwe belevingen door middel van een nieuwe menukaart en nieuwe High Tea.

- Ontvangen en opslaan van geleverde goederen

- Voorraadbeheer en inkoop

- Zorgdragen voor een schone werkomgeving HACCP normen

- Met liefde de keuken naar eigen hand draaien

 

Wat bieden wij jou?

Een te gekke hippe plek in een historisch monumentaal pand in hartje ’s-Hertogenbosch. Je ontmoet de meest leuke gasten die een kijkje in jouw keuken kunnen nemen. Je krijgt ontzettend veel vrijheid en mag de keuken naar je eigen hand gaan zetten. Daarbij verzorgt MonQui 4x per jaar een teamuitje!

 

Het contract gaat via Pay4People  waarbij je pensioen, cao en verzekeringen geregeld zijn.

 

Precies wat je zoekt?

Graag horen wij meer over jouw achtergrond en of je in ons team past. Bij solliciteren graag je Curriculum Vitea toevoegen met foto naar Benedicte Schellings via benedicte@monqui.nl.